Sportsnet kysyi tukulta NHL-tähdiltä heidän mielipidettään liigan aliarvostetuimmista pelaajista. Vastauksissa mainittiin muun muassa Seth Jones, Oliver Ekman-Larsson, Nicklas Hjalmarsson ja Nicklas Bäckström.

Dallas Starsin tähtipakki John Klingberg puolestaan nimesi suomalaisen, joka harvoin pääsee parrasvaloihin edes kotimaassaan.

– Pakkiparini Esa Lindell tekee paljon hyviä asioita, mutta ei saa tunnustusta siitä. Hän tekee hyviä asioita ja on iso osa peliäni. Kun katsoo hänen peliään, hän ei tee yhtään virheitä, Klingberg kommentoi.

25-vuotias Lindell on ollut jo useamman kauden ajan Dallasin parhaita puolustajia. Kesken jääneellä kaudella hän keräsi 69 ottelussa tehot 3+20=23. Lindell tunnetaan enemmän peruspakkina, mutta hän on kertaalleen jo iskenyt yli 10 maalia kaudessa ja rikkonut 30 tehopisteen rajapyykinkin.