Tuukka Rask ylistää Boston Bruinsin kakkosvahtia: ”Olen superiloinen siitä…”

© Kuva: Getty Images

Upealla NHL-urallaan Stanley Cupin sekä taalaliigan parhaan maalivahdin Vezina-palkinnon voittanut Boston Bruinsin ykkösmaalivahti Tuukka Rask kehuu yhteistyötään hiljaittain kaksivuotisen jatkosopimuksen solmineen kakkosvahti Jaroslav Halakin kanssa.

Slovakian maajoukkueesta tutun Halakin jatko seurassa on ilouutinen 33-vuotiaalle savonlinnalaiselle, jonka pelikuorma pysyy NHL:n parhaisiin varamiehiin lukeutuvan Halakin jatkosopimuksen myötä tulevaisuudessakin kohtuullisena.

– Olen superiloinen siitä, että ”Jaro” jatkaa ja voimme pitää pallon siten pyörimässä, Rask iloitsee ESPN:lle antamassaan haastattelussa.

– Suunnitelmamme on ollut jo muutaman vuoden ajan se, etten pelaa enää 60-70 ottelun kausia (runkosarjassa). Se on toiminut hyvin minulle henkilökohtaisesti ja se on ollut myös joukkueen näkökulmasta erittäin hyödyllistä, Rask muistuttaa.

Rask pelasi tällä kaudella 41 ottelua Halakin torjuttua Bruins-maalilla 31 ottelussa. Molemmat maalivahdit täyttivät paikkansa loistavasti: Raskin torjuntaprosentti kauden keskeytyshetkellä oli 92,9, Halakin 91,9.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille