Hyökkääjä Miska Humaloja siirtyi viiden Kärpissä vietetyn vuoden jälkeen tulevaksi kaudeksi KalPaan.

Humaloja muuttaa Kuopioon ensi viikolla, kesäkuussa alkavia joukkueharjoituksia varten.

– Kuopio on jo osittain tuttu paikka meikäläiselle. Täällä asuu jo ennestään muutamia kavereita ja nuorempana Kuopiossa tuli käytyä Pyhäjärveltä käsin, kun välimatka ei ole kovin pitkä. Kesällä ehtii tutustua kaupunkiin vielä paremmin, Pyhäjärveltä kotoisin oleva sentteri kertoo KalPan nettisivulla.

Seuran vaihdon myötä Humaloja vaihtaa myös pelinumeroaan. Oululaisseurassa selässä komeili numero 27, mutta tulevalla sesongilla paidasta löytyy 31.

Numeroa ei ole valittu summanmutikassa, vaan kyseessä on duunarihyökkääjän upea kunnianosoitus tärkeälle ihmiselle.

– Yksi läheinen ihminen käy tällä hetkellä elämässään aika kovia taisteluita. Hänen lempinumeronsa on 13 ja sen ollessa varattuna, käännettiin tuo numero toisinpäin. Tuo numero selässä toimii minulle myös muistutuksena siitä, että muistaa nauttia jokaisesta päivästä, Humaloja korostaa.