KHL:n suunnilta kuuluu kummia.

Venäläinen Match TV väittää kahden NHL:ään ensi kaudeksi siirtyväksi povatun KHL-supertähden, Moskovan TsSKA:n hyökkääjä Kirill Kaprizovin sekä saman seuran tähtimaalivahti Ilja Sorokinin siirtävän NHL-unelmansa ainakin vuoden päähän ja jatkavan tulevan kauden kotimaassaan.

Lähteen väitteen mukaan kaksikon urat jatkuvat KHL:ssä 90 prosentin todennäköisyydellä. Taustalla on NHL:n päätös siitä, etteivät NHL-seurat saa enää palkata uusia pelaajia muista sarjoista tämän kauden aikana. Koska seuraavan NHL-kauden alku saattaa venyä jopa ensi vuoden puolelle, tulisi kaksikolle jopa 10 kuukauden tauko peleistä näiden solmiessa NHL-sopimukset jo ensi kaudeksi.

Sikäli kun tieto kaksikon jäämisestä KHL:ään pitää paikkansa, on se kova kolaus sekä 23-vuotiaan Kaprizovin NHL-oikeudet omistavalle Minnesota Wildille, että 24-vuotiaan Sorokinin varanneelle New York Islandersille. Molemmat seurat odottivat miesten nousevan isoon rooliin NHL-kokoonpanoissaan jo tulevalla kaudella.

Katetta odotuksille totisesti on: Kaprizov voitti päättyneellä kaudella KHL:n maalipörssin miehen iskettyä 57 peliin kovat tehot 33+29=62. Sorokin torjui TsSKA:n maalilla 40 peliä uskomattomin tilastoin (1,50 ja 93,5). KHL:n tähtimaalivahti pelasi kauden aikana upeat yhdeksän nollapeliä.