NHL:ltä upea reagointi vakavasti sairastunutta hyökkääjää kohtaan

© Kuva: Getty Images

NHL on osoittanut upeaa pelisilmää viime talvena luusyöpään sairastunutta Oskar Lindblomia kohtaan. Philadelphia Flyersin 23-vuotias laitahyökkääjä on ehdolla Bill Masterton Memorial Trophyn voittajaksi joukkueestaan, sarja tiedottaa nettisivuillaan.

Palkinto annetaan pelaajalle, joka on osoittanut eniten sisukkuutta, urheiluhenkeä ja omistautumista jääkiekolle. Koska myöntämiseen voivat vaikuttaa siis myös kaukalon ulkopuoliset tapahtumat, olisi Lindblom, jos joku pytyn ansainnut.

– Tämä mennyt kausi on ollut taatusti vaikea, mutta se myönteinen tuki, jonka olen saanut perheeltäni, tyttöystävältäni, joukkuetovereiltani, Flyers-organisaatiolta ja Flyers-faneilta, on ollut valtavaa. Odotan innolla sitä päivää, kun olen taas jäällä, yhä kesken olevalla kaudella 30 pelissä upeat tehot 11+7=18 tehnyt ruotsalainen kiittelee.

– Olen erittäin liikuttunut nähdessäni, kuinka moni ihminen käytti OskarStrong-paitoja. Nautin tuesta jatkuvasti.

Ruotsalainen on iskenyt urallaan 134 runkosarjan pelissä tehot 30+27=57 (-1), neljässä pudotuspeliottelussa pinnoja ei ole kertynyt (+-0).

Kuluvan kauden osalta yhdestäkään NHL-porukasta ei ole ehdolla suomalaisia palkinnon saajaksi.

Sinivalkoisista pelaajista Bill Masterton Memorial Trophyn ovat vuosien saatossa saaneet Montreal Canadiensin Saku Koivu vuonna 2002 tämän imusolmukesyövän aikaan, ja Mighty Ducks of Anaheimin Teemu Selänne sesongin 2005-06 päätteeksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.