Pelicansissa kiekkoileva Matias Rajaniemi on ensi kaudella mielenkiintoinen seurattava.

Vasta 17-vuotias puolustajalupaus pelasi kuluneella kaudella vain 12 liigaottelua, mutta nyt Rajaniemi yrittää vakiinnuttaa paikkansa lahtelaisten takalinjoilla.

Nuoresta iästään huolimatta Rajaniemi on varsinkin fyysisiltä mitoiltaan valmis miesten peleihin. Eliteprospectin mukaan pituutta löytyy 193 senttimetriä ja painoa 93 kiloa ja kesän treenit ovat tuoneet runkoon lisää voimaa.

– Jalkoihin on pyritty saamaan lisää voimaa. Oikeastaan koko kropan voimaan on panostettu, että olisi vahvempi kaksinkamppailuissa. Luistelua tehostetaan myös, että pystyisi lähtemään vielä nopeammin liikkeelle.

– Viime keväänä näytin, että pystyn pelaamaan Liigassa hyvällä tasolla. Kunhan vain kausi lähtee hyvin liikkelle, että saan itseluottamuksen kohdilleen, niin uskon, että se on hyvin mahdollista. Itseeni on kova luotto, NHL-scouttienkin kanssa keskusteluja käynyt Rajaniemi kommentoi Pelicansin sivuilla.