Aarne Intonen debytoi viime kaudella TPS:n liigajoukkueessa.

Vasta 18-vuotias keskushyökkääjä sai vastuuta 14 ottelussa, joissa hän keräsi tililleen kaksi syöttöpistettä.

Intonen oli TPS:n kokoonpanossa myös juuri kauden suurimpien otteluiden aikaan. Turkulaisseura kärsi loukkaantumisista ja kokoonpanoa oli myllätty. Samaan aikaan edessä oli kaksi Ässät-ottelua, jotka olisivat voineet nostaa joukkueen vielä kunnolla pudotuspelitaistoon, mutta molemmat kamppailut päättyivät tappioon.

– Kyllä siinä varmaan kymmenen minuuttia meni ennen kuin kukaan sanoi sanaakaan. Kapteenistosta se sitten lähti. Olisiko ollut Petteri Wirtanen, joka puhui ensimmäisenä. Käytiin porukalla läpi, että missä ollaan ja mitä täytyy tehdä. Sovittiin, että kaikkemme annetaan ja peli kerrallaan mennään, Intonen muisteli tuota aikaa TPS:n sivuilla.

Syksyllä TPS pääsee aloittamaan uuden kauden puhtaalta pöydältä. Intonen odottaa tulevaa innolla, sillä hän pyrkii vakiinnuttamaan paikkansa Liigassa.

– Tykkään tästä haasteesta, mikä on edessä ja nautin siitä todella paljon.