Valmentaja suitsuttaa NHL-jatkodiilin tehnyttä ex-Kärpät-tähteä – ”Hänen suurin aseensa…”

© Kuva: Juha Tamminen

Toronto Maple Leafs tiedotti viikonvaihteessa solmineensa puolustaja Teemu Kivihalmeen kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. (lue lisää täältä)

Suomen ja Yhdysvaltojen passit omistava Kivihalme on päävalmentaja Sheldon Keefelle tuttu Maple Leafsin farmiseura Toronto Marliesista, jota Keefe luotsasi aina viime vuoden marraskuulle asti, ennen kuin käsky kävi kirkkaisiin valoihin.

– Hän on on pelannut jo ammattilaisena (Liigassa Kärpissä) ja lisäksi hänellä on kokemusta Pohjois-Amerikan kiekkoilusta pelattuaan NCAA:ssa Yhdysvalloissa, Keefe totesi medialle Maple Leafsin sunnuntain harjoitusten jälkeen ja jatkoi:

– Kun olin Marliesissa aloin todella arvostaa monia asioita hänen pelissään. Hän käyttää hyvin luisteluaan, joka on todella, todella vahvaa. Se on hänen suurin aseensa ja hän käyttää sitä hyvin puolustamisessaan.

Kivihalmeen avauskausi Maple Leafsin organisaatiossa on kulunut AHL:n puolella. 55 farmiliigan ottelussa hän summasi 18 (4+14) tehopistettä.

Ennen rapakon taakse suuntaamistaan 25-vuotias puolustaja pelasi kaksi kautta Liigaa Kärppien riveissä. 104 ottelussa hän kirjautti tehot 13+37=50.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.