Latvian maajoukkuehyökkääjä Rudolfs Balcers on suuntaamassa rapakon takaa KHL:ään, Sportazinas-nettisivusto kertoo.

Lähteen mukaan pelaaja olisi tulossa lainalle monikansalliseen KHL:ään, mikäli taalaliigan ensi kausi pääsee vauhtiin esimerkiksi vasta joulukuussa. Lisäksi pelaajan NHL-oikeudet omistava Ottawa Senators onnistui puppeloimaan itsensä niiden seitsemän porukan joukkoon, jotka eivät yltäneet 24 joukkueen pudotuspeleihin.

Vasemmalta ampuva 23-vuotias hyökkääjä olisi KHL:ään kova sana aiempia meriittejä tuijottaen. Esimerkiksi kesken jääneellä AHL:n kaudella hän iski 33 pelissä hurjat tehot 16+20=36 (+20). Belleville Senatorsin lisäksi hän edusti Ottawa Senatorsia 15 ottelussa takoen pisteet 1+2=3 (-2).

Kovaa on ollut jälki arvokisoissakin: Kaksinkertainen Norjan mestari on kantanut Latvian miesten paitaa MM-jäillä 15 pelissä pistein 5+10=15 (-5). Edellisissä MM-kisoissa 2019 Balcers ylsi pistepörssin jaetulle 20:nnelle sijalle (1+8=9), syöttöpörssissä hän oli peräti seitsemäs.

Hän on kuulunut Latvian ikäkausimaajoukkueisiin kaudesta 2013-14 lähtien.

Lähde ei osaa kertoa sitä, missä joukkueessa Balcersin loppuvuosi taittuisi.