Uuteen Liiga-kauteen valmistautuva Tampereen Tappara julkisti perjantaina kaksi uutta pelaajahankintaa.

Kirvesrinnat tiedottivat hankkineensa riveihinsä MM-kultaa vuonna 2017 voittaneen kanadalaisen Blake Parlettin, 31, sekä ruotsalaisen Eric Norinin, 28.

Yksivuotisen sopimuksen tehnyt Parlett oli isossa roolissa Tapparan vuoden 2017 mestarijoukkueessa tehden muun muassa viisi playoff-maalia, joista kaksi ratkaisevassa finaalipelissä. Viime kauden Parlett pelasi Saksan DEL-liigassa EHC Münchenin joukkueessa 46 ottelua tilastoluvuin 2+7=9. Edellisen Tappara-visiittinsä jälkeen puolustaja on pelannut myös kaudet DEL-joukkue Eisbären Berlinissä sekä KHL:n Kunlun Red Starissa.

Norin edusti kaksi edellistä kautta Ruotsin SHL-liigassa pelaavaa Brynäsiä. Viime kaudella puolustaja iski 51 pelissä tehot 2+9=11. Ennen Brynäs-kausiaan Norin pelasi Tukholman AIK:n ja Almtunan riveissä yli 280 Allsvenskanin ottelua. Norinin ensi kauden kattava sopimus Tapparan kanssa sisältää koeajan.

LUE MYÖS: Leijonistakin tuttu Antti Törmänen sairastui syöpään – jää toistaiseksi sivuun seuransa toiminnasta