NHL-toimittaja latasi absurdin väitteen Connor McDavidista – ex-Oilers-peluri tuohtui: ”VÄÄRIN!”

© Kuva: Getty Images

Kiekkopiireissä on noussut keskustelua supertähti Connor McDavidin vaikutuksesta Edmonton Oilersin otteisiin.

ColoradoHockeyNow.com-sivuston kokenut NHL-toimittaja Adrian Dater väittää, että Oilers-kippari McDavid ei osaa motivoida joukkuetovereitaan.

– Kadun jo nyt sitä, että valitsin Oilersin menevän jatkoon Blackhawksia vastaan. Connor McDavid on huima lahjakkuus, mutta hänen persoonallisuutensa on riittämätön. Mielestäni hänen lattea persoonallisuutensa hiertää Oilersin pelaajia. Kuuntelen mielelläni vastapointteja tähän, mutta fakta on se, että hän ei inspiroi muita, Dater täräytti Twitterissä.

Kaikki eivät jakaneet Daterin kanssa tätä näkemystä McDavidista.

Edmonton Oilersia kaudella 2018-19 edustanut puolustaja Chris Wideman latasi Daterin Twitter-julkaisun alle suoran vastalauseensa.

– VÄÄRIN! 97 on aito jäällä, kuin myös sen ulkopuolella. Lyhyellä ajallani Edmontonissa, en voinut uskoa joitain näkemiäni asioita. Hän pelasi 28 minuuttia ottelussa ja saapui sen jälkeen ensimmäisenä kuntosalille. Hän oli myösvaatinut lentokoneessa saavansa viimeisenä ruuan, koska hän ei ollut pelannut edellisessä ottelussa (kuumeen takia). Hän on oikea johtaja, Wideman hehkutti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.