Liigasta tuttu Viron ja Suomen nuorten maajoukkuemies Siim Liivik (arkistokuvassa) lopettaa jääkiekkoilijan uransa ja siirtyy MTV:n Hockey Night -ohjelmaan. Maikkari uutisoi asiasta sivuillaan.

Ex-hyökkääjän aisaparina toimii entinen pakki Ari Vallin.

– Vielä muutama kuukausi sitten olin kentällä ja nyt tässä roolissa – huikeat fiilikset päästä osaksi C Moren uutta kiekkotiimiä! Arin kanssa pelasimme samassa joukkueessa HIFK:n vuoden 2011 mestaruuskaudella. Jo silloin saimme yhdessä paljon hämmennystä aikaan ja uudessa ohjelmassa sitä on tiedossa entistä enemmän, virolaistaustainen ex-hyökkääjä sanoo.

Liivik on tuttu myös musiikkikulttuurista taitelijanimellä Märkä-Simo, joka on mukana esimerkiksi rapduo JVG:n kappaleessa Häissä.

Viron maajoukkueeseen viime kaudeksi nousseen Liivikin viimeiseksi seurajoukkueeksi jäi monikansallisen EBELin Klagenfurter, jossa hän pelasi 43 runkosarjan peliä vaisuin pistein 2+5=7 (-7). Kevättalven kolme pudotuspeliä toivat tehot 0+1=1 (0).

EBELin kevään 2019 mestari Liivik pelasi Liigassa viimeisen kerran kaudella 2017-18 edustaen KooKoota. Suomen nuorten maajoukkueessa hän luuti vuodenvaihteessa 2007-08.