Se jäi yhden pelin NHL-komennukseksi? Olli Juolevi putoamassa kokoonpanosta

© Kuva: Getty Images

Suomalaispakki Olli Juolevin pelaaminen Vancouver Canucksin seuraavassa pelissä on kaikkea muuta kuin varmaa. Helsinkiläislähtöinen pakki debytoi NHL:n pudotuspeleissä ja ylipäätään NHL:ssä äskettäin, kun hän luuti Canucksin takalinjoilla Minnesota Wildia vastaan playoffien avauksessa.

Juolevi nousi kokoonpanoon, kun puolustajista Oscar Fantenberg putosi lasarettiin. Ruotsalainen ei pelannut neljännessä pelissä, ja hänen tilalle noussut Juolevi kellotti peliaikaa reilut kuusi minuuttia suoriutuen urakastaan oikein hyvin.

Canucksin päävalmentaja Travis Green oli puhunut joukkueen Twitter-tilin mukaan, että Fantenberg on palannut jäille ja luistimille. Tämä tarkoittaa luultavasti sitä, että Juolevi pudonnee ulos kokoonpanosta.

Canucks kohtaa pudotuspelien toisessa vaiheessa St. Louis Bluesin. Joukkueet avaavat otteluparinsa varhain torstaiaamuna kello 5.30 alkaen.

LUE MYÖS:

NHL-joukkueessa outo tilanne: Suomalaisyllättäjällä vaikeaa, farmista tullut lupaus loistaa: ”Oli yksi ratkaisijoista ottelusarjassa Penguinsia vastaan”

Ottiko Joonas Korpisalo ykkösvahdin paikan? Luotsilta ytimekäs kommentti leijonavahdin hurjasta urakasta

Sebastian Aho, Tuukka Raskin ja kumppanien peli siirtyi – Hurricanes irvaili: ”Blue Jackets ja Lightning eivät selviä pois kaukalosta”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.