Sebastian Aho syötti Teuvo Teräväisen maalin ja jatkaa huimassa iskussa – tehoilu historiallisen kovaa valuuttaa

© Kuva: Getty Images

Kun Carolina Hurricanesin Sebastian Aho syötti perjantain vastaisena yönä Teuvo Teräväisen maalin 3-2-voitto-ottelussa Boston Bruinsia vastaan, nosti suomalainen loppukesän pudotuspelien saldonsa lukemiin 3+7=10.

Suomalaisen koko NHL-uran pudotuspelisaldo sen sijaan 20 pelissä on nyt 8+14=22. Tuo pistemäärä on historiallisen kovaa valuuttaa läpi Canes-historian: Ainoastaan Kevin Dineen ja Eric Staal ovat iskeneet joukkueen paidassa enemmän pudotuspelipinnoja 20 ensimmäisessä pudotuspeliottelussa.

Dineen iski aikanaan tehot 11+12=23 ja Staal tehot 7+15=22. Kolmanneksi tähän peesiin nousseen raumalaispelaajan vireestä jotakin kertoo se, että Aho keikkuu myös pudotuspelien pistepörssissä korkealla – ja itse asiassa ihan kärkipaikalla.

Carolina ja Boston jatkavat voitoissa 1-1 olevaa ottelusarjaa lauantai-iltana kello 19.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Käsittämätöntä! Joonas Korpisalolle liki 40 torjuntaa ja valinta voittopelin ykköstähdeksi: ”On ollut uskomaton”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.