Liigan tulevan kauden selostajatiimiin saadaan mielenkiintoista lisäväriä, kun mukaan liittyvät sinivalkoinen kultakurkku Antero Mertaranta, sekä alkuperäisestä Hockey Nightista tuttu ”oranssitakki” Mika Saukkonen.

– Tätä voi hyvällä syyllä kutsua Liigan kaikkien aikojen TV-tiimiksi. Olemme vahvistaneet jo entuudestaan vahvaa joukkuetta kautta linjan. Koossa on joukko tähtikategorian tekijöitä kaukalosta ja penkin takaa, selostuskopista ja studiopöydän ääreltä, hehkuttaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero C Moren tiedotteessa.

Eilen uutisoidun leijonakapteeni ja kärppälegenda Lasse Kukkosen tulon lisäksi asiantuntijaryhmään liittyy Leijonien 1995 maailmanmestari, ja yli 800 NHL-ottelua pelannut Sami Kapanen.

Liiga-lähetysten juontajaksi Tuomas Nyholmin ja Suvi Puukankaan rinnalle liittyy yli 15 vuoden juontokokemuksellaan Teemu Niikko. Viimeisen vuosikymmenen aikana C Moren Leijona-lähetysten pääjuontajana tutuksi tullut Niikko on juontanut myös C Moren CHL-studioita vuodesta 2014 lähtien.

Lähde: C Moren tiedote