Vau! Kultakurkku Antero Mertaranta ja ”oranssitakki” Mika Saukkonen liittyvät Liigan selostajatiimiin

Liigan tulevan kauden selostajatiimiin saadaan mielenkiintoista lisäväriä, kun mukaan liittyvät sinivalkoinen kultakurkku Antero Mertaranta, sekä alkuperäisestä Hockey Nightista tuttu ”oranssitakki” Mika Saukkonen.

– Tätä voi hyvällä syyllä kutsua Liigan kaikkien aikojen TV-tiimiksi. Olemme vahvistaneet jo entuudestaan vahvaa joukkuetta kautta linjan. Koossa on joukko tähtikategorian tekijöitä kaukalosta ja penkin takaa, selostuskopista ja studiopöydän ääreltä, hehkuttaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero C Moren tiedotteessa.

Eilen uutisoidun leijonakapteeni ja kärppälegenda Lasse Kukkosen tulon lisäksi asiantuntijaryhmään liittyy Leijonien 1995 maailmanmestari, ja yli 800 NHL-ottelua pelannut Sami Kapanen.

Liiga-lähetysten juontajaksi Tuomas Nyholmin ja Suvi Puukankaan rinnalle liittyy yli 15 vuoden juontokokemuksellaan Teemu Niikko. Viimeisen vuosikymmenen aikana C Moren Leijona-lähetysten pääjuontajana tutuksi tullut Niikko on juontanut myös C Moren CHL-studioita vuodesta 2014 lähtien.

Lähde: C Moren tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.