11 koronatartuntaa! Viiden suomalaisen edustamalta KHL-seuralta hurja tiedote – kauden alkuun vain kaksi viikkoa

© Kuva: www.hcsibir.ru

KHL-seura Sibir Novosibirsk kertoo nettisivullaan julkaistussa tiedotteessa peräti 11 joukkueen jäsenen antaneen positiivisen koronavirusnäytteen.

Tiedotteen mukaan testit on tehty maanantaina 17.elokuuta sen jälkeen, kun joukkue palasi Magnitogorskissa pelatusta turnauksesta.

Positiivisen näytteen antaneiden joukossa on Sibirin mukaan pelaajia, valmentajia ja muuta henkilökuntaa. Potilaat ovat nyt eristyksissä ja saavat tiedotteen mukaan tarvittavaa hoitoa. Sibir ei paljasta tartunnan saaneiden nimiä.

Seura kertoo joutuvansa perumaan osallistumisensa Tsheljabinskissä tulevana sunnuntaina (23.elokuuta) alkavaan turnaukseen.

Sibirin on määrä pelata KHL-kauden avausottelunsa Avangard Omskia vastaan jo reilun kahden viikon kuluttua, 3.syyskuuta.

Joukkueeseen kuuluu tulevalla sesongilla neljä suomalaispelaajaa: hyökkääjät Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa (arkistokuvassa), puolustaja Jyrki Jokipakka sekä maalivahti Harri Säteri. Lisäksi joukkueen maalivahtivalmentajana toimii kokenut Jari Kaarela.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.