Liigaa viime kaudella sekä Tapparassa että Ilveksessä pelannut konkaripakki Mikko Pukka jatkaa uraansa ulkomailla. Pelaaja siirtyy slovakialaisesta HK Dukla Mihalovcesta unkarilaiseen DVTK Jegesmedvekiin, seura tiedottaa kotisivuillaan. Kummatkin joukkueet pelaavat Slovakian pääsarjassa.

– Olen erittäin ylpeä ja innoissani jatkaessani matkaani Miskolciin. Pelasin viime kaudella DVTK:ta vastaan, ja se ​​oli erityisen vaikeaa. Muistan, että Miskolcin jäähallissa vallitsi erittäin hyvä ilmapiiri.

Pukka haluaa yksiselitteisesti menestyä joukkueen kanssa ensi kaudella. Kova työ, intohimo ja iloiset ilmeet auttavat tässä. Pelaaja hyppää uuden työnantajan mukaan tiistaina.

37-vuotias konkari pelasi viime kaudella kaikkiaan neljässä joukkueessa. Mestiksen KOOVEEssa hän kantoi kapteenin C:tä rinnassaan latoen 29 pelissä tehot 3+13=16 (+12). Tapparassa vyölle kertyi neljä ottelua pistein 1+1=2 (+2) ja Ilveksessä yksi peli tehoin 0+2=2 (+2). Suodenniemeläinen päätti kautensa siis Michalovcessa.

– Erikoinen juttu kaiken kaikkiaan, kun olen Ilveksessä ollut, ja ollut niitä vastaan. Ei ikinä tiedä, mihin sitä joutuu, Suodenniemen ainoa liigamies sanoi viime jouluna.

– Kaiken kaikkiaan on tapahtunut aika paljon tällä kaudella. Mutta kaikki otetaan vastaan ja nautitaan joka hetkestä.