Joel Kivirannalta kova temppu – ryösti pelipaikan 3 miljoonan dollarin veteraanilta

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsin hyökkääjä Joel Kiviranta on noussut NHL-pudotuspelien aikana suuren yleisön tietoisuuteen. Hän tykitti hattutempun seitsemännessä ja ratkaisevassa ottelussa Colorado Avalanchea vastaan ja tykitti joukkueensa jatkoon.

Kiviranta säilytti pelipaikkansa, kun Dallas kohtasi viime yönä ensimmäistä kertaa Vegas Golden Knightsin. Kokoonpanosta sivuun jäi loukkaantumisista kärsinyt Andrew Cogliano. Useat NHL-toimittajat huomasivat, että Coglianoa ei ollut enää listattu loukkaantuneeksi. Kiviranta oli vain yksinkertaisesti vienyt hänen pelipaikkansa.

Saavutus on melkoinen. 33-vuotias Cogliano on kokenut NHL-veteraani ja tienaa vuodesta 3,25 miljoonaa dollaria. Kahdensuunnan hyökkääjä iski runkosarjassa 68 ottelussa tehot 3+11=14.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.