C Moren Liigan selostustiimi on vahvistunut yhdellä jäsenellä alle kolme viikkoa ennen liigakauden alkua.

Asia selviää tuoreimmasta Sporttimeisterit-podcastista, jossa Julius Sorjonen paljastaa selostavansa Liigan tv-lähetyksiä kaudella 2020-2021.

– Kulisseissa tapahtui ja loppujen lopuksi positiivisten keskustelujen jälkeen päätettiin, että Sorjonen otetaan sittenkin mukaan. Suuri kunnia, että Telia ja C Moren liigatiimi halusivat minut mukaan, Sorjonen kiittelee podcast-lähetyksessä.

Sorjosen ääni on kiekkoyleisölle entuudestaan tuttu muun muassa jääkiekon MM-kisoista. Sorjonen on selostanut myös radioon esimerkiksi KooKoon, SaiPan ja JYPin otteluita.

Tuoreimman kiinnityksen myötä Liigaa selostaa tulevalla kaudella kymmenen henkilöä. Muita selostajia ovat Jani Alkio, Olli Eronen, Juho Kokko, Antero Mertaranta, Oskari Saari, Toni Saukkola, Mika Saukkonen, Sebastian Waheeb ja Aleksis Ärje.