Kuulostaa julmalta – ilman jatkoa jäänyt Mikko Koivu sai osansa Wildin kyntämisestä: ”Jos sama laulu toistaa itseään vuodesta toiseen, tulee siitä väsynyttä”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild tiedotti äskettäin nettisivuillaan, ettei sitä kipparoinut Mikko Koivu jatka seurassa ensi kaudella.

– Mikko Koivu oli todellinen johtaja sekä jäällä että sen ulkopuolella koko 15-vuotisen Wild-uransa ajan, 11 kautta C:tä kantaneesta ja yli 1 000 peliä Wildissä pelanneesta suomalaisesta kirjoitettiin.

– Hänen kova työmoraalinsa, omistautumisensa, sekä joukkue ensin -mentaliteettinsa on äärimmäisen vaikeaa korvata. Kaukalon ulkopuolella Mikon vaikutus osavaltiollemme on korvaamaton. Hänellä oli positiivinen vaikutus niin moniin yhteisömme jäseniin, mukaan lukien hänen hyväntekeväisyystyönsä lasten parissa.

– Kiitämme Mikkoa kaikesta, mitä hän on tehnyt organisaatiomme hyväksi ja toivotamme hänelle ja hänen perheelleen kaikkea parasta tulevaisuuteen, Wildin kotisivuilla kiiteltiin.

Guerin suorana

Nyt Wildin GM Bill Guerin antaa maailmanmestarista rajumpia, joskin epäsuoria kommentteja Sportsnetin mukaan. Maajoukkueissa hurjan kasan eri mitaleita voittanut Koivu ei saavuttanut Minnesotassa oikeastaan mitään – Minnesota voitti divisioonansa mestaruuden keväällä 2008.

– Tehtäväni on muokata joukkueesta parempi. Joskus muutos on hyvä asia, usein itse asiassa välttämätöntä – kaikella kunnioituksella Minnesotan menneitä joukkueita kohtaan.

– Ne joukkueet ovat olleet ihan hyviä, mutta niillä on ollut vaikeaa päästä pitkälle pudotuspeleissä. Jos sama laulu toistaa itseään vuodesta toiseen, tulee siitä väsynyttä puuhastelua, GM lataa.

Wild tarvitsee kuulemma lisäkipinää. Joukkue lähti taalaliigasta aiemmin syksyllä laulukuoroon heti pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa.

LUE MYÖS:

Roope Hintz otti kipeän iskun NHL:n finaaleissa – suomalainen kommentoi nyt vointiaan


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.