KooKoon viime kauden huippulöytö paljastaa: Tässä syy Suomeen paluuseen

© Kuva: Juha Tamminen

KooKoon viime kaudeksi hankkima yhdysvaltalaishyökkääjä Trevor Mingoia osoittautui huimaksi löydöksi, kun jenkkilaituri paukutti 52 ottelussa komeat 41 (20+21) tehopistettä.

28-vuotias Mingoia sai vaimonsa kanssa kesällä ensimmäisen lapsensa, joten Suomi oli tämänhetkisessä maailmantilanteessa turvallinen ratkaisu paikaksi jatkaa uraa.

– Tiesimme kaiken Kouvolasta ja viihdyimme täällä hyvin. Tämä oli hyvä valinta sen suhteen, missä pelaisin tulevan kauden. Olemme tyytyväisiä, Mingoia toteaa Liigan nettisivulla.

Maalitykki kehuu vuolaasti kouvolalaisryhmän viime kautta.

– Meillä on hyvä valmennusjohto ja pelaajat ostivat hyvin sen, mitä he meiltä halusivat. KooKoossa tapahtui viime kaudella kulttuurinmuutos voittavaksi organisaatioksi Liigassa. Kun kaukaloon mennään joka päivä positiivisella energialla, voi tulla paremmaksi. Joukkueemme teki tässä hyvää työtä tullakseen paremmaksi, en vain minä. Kausi oli henkilökohtaisesti hyvä ja se on tulosta joka päivä tehdystä hyvästä työstä, Mingoia toteaa.

Mingoia vaikuttaa huolettomalta kaverilta ja asenne heijastuu myös siitä, miten hän suhtautui vastikään päättyneeseen KooKoon koronakaranteeniin.

– Oikeastaan meni aika mukavasti. Perheeni tuli Suomeen juuri karanteenimme alussa. Sain viettää aikaa heidän kanssaan, kun emme olleet nähneet hetkeen. Emme tietysti voineet pelata jääkiekkoa, mutta perheen kanssa oli mukavaa viettää aikaa, hän sanoo.

Mingoian odotukset ensi viikolla alkavaan sarjakauteen ovat luonnollisesti kovat.

– Haluan parantaa kokonaisvaltaista peliäni ja olla parempi puolustuspäässä. Haluan tehdä myös enemmän pisteitä kuin viime vuonna. Luotan siihen, että näin käy, Mingoia vakuuttaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.