Dallas Stars -leirissä alkavat tähdet hiljalleen sammua. Tampa Bay Lightning voitti NHL:n finaalisarjan neljännen pelin lauantaiyönä jatkoerässä 5-4, ja samalla se siirtyi ottelusarjassa johtoon jo voitoin 3-1.

Dallasista katkeran tappion jälkeen esille nousivat pakit Miro Heiskanen ja John Klingberg. Heiskasen saldo on jo 6+19=25 ja toisena mainittu nosti yhdellä maalilla hänkin pudotuspelien saldonsa jo parinkymmenen pinnan tuntumaan, lukemiin 4+16=20.

Yhdestä joukkueesta kahden pakin yltäminen kyseisen rajan ylitse ei todellakaan ole mitään jokapäiväistä herkkua. Suomalaistykki ja Jokereissa kaudella 2011-12 puolustanut ruotsalainen on itse asiassa vasta toinen kaksikko, joka on pystynyt kyseiseen rajaan kautta NHL:n pudotuspelien historian. Aiemmin tähän kykeni Edmonton Oilersin duo Paul CoffeyCharlie Huddy 35 vuotta sitten vuonna 1985.

NHL Public Relations

@PR_NHL

NHL Public Relations

@PR_NHL
John Klingberg opened the scoring and is the second @DallasStars defenseman to reach the 20-point mark this postseason, joining @HeiskanenMiro.

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/14… #StanleyCup
Did You Know? @johnklingberg and @HeiskanenMiro are the second set of defensemen on the same team to each record 20+ points in the same postseason, joining Paul Coffey and Charlie Huddy in 1985 (w/ EDM).

#NHLStats: media.nhl.com/public/news/14… #StanleyCup

Heiskanen on pudotuspelien pistepörssin nelosena ja Klingberg seitsemäntenä. Pakkien pörssissä he ovat sijoilla yksi ja kolme.