Kotimainen Liiga-kausi käynnistyi todenteolla perjantaina, kun ohjelmassa oli peräti kuuden ottelun kierros.

HIFK aloitti kautensa Jyväskylässä JYPin vieraana murskaavasti. Helsinkiläiset takoivat ensimmäiseen reiluun seitsemään minuuttiin taululle 0-3-lukemat. Avausmaalin tehtaili vain reilun kolmen minuutin pelin jälkeen superlupaus Anton Lundell.

Columbus Blue Jacketsin NHL-laina Emil Bemström väläytteli osaamistaan vain nelisen minuuttia edellisestä. Ruotsalaishyökkääjä taiteili JYP-puolustuksen estelyistä huolimatta itsensä upeasti tekopaikalle ja veivasi kiekon rystyltä kotijoukkueen maaliin. Bemström iski avauserän lopulla vielä toistamiseen.

HIFK voitti ottelun lopulta maalein 2-5. Joukkueen tehomiehenä hääri Bemströmin (2+0) lisäksi kaksi maalia iskenyt Jere Sallinen.

Katso Bemströmin maalit alta:

Helsingin IFK

@HIFKHockey
🚨 Emil Bemström! #HIFK #Liiga

Kaikki videot: @CMoreSportFi

@HIFKHockey
🚨 Emil Bemström ampuu illan toisensa kahden miehen ylivoimalla ensimmäisen erän lopussa. 🔥

Kaikki maalit: @CMoreSportFi