Oho! Onko tässä Leijonat-tykin kaikkien aikojen helpoin ylivoimamaali? Katso video

© Kuva: www.dynamo.ru

Dinamo Moskovan suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen tunnetaan kovana maalitykkinä.

Moskovalaisten sunnuntain kotiottelussa Kunlun Red Staria vastaan Pulkkinen pääsi iskemään kenties yhden uransa helpoimmista ylivoimamaaleista, kun todellinen kenttämestarin erikoinen yllätti avauserässä täysin Kunlunin maalivahti Simon Hrubecin.

Dinamon ruotsalaishyökkääjä Oscar Lindberg löi kiekon hyökkäysalueen ränniin ja Hrubec meni normaaliin tapaan pysäyttämään pelivälinettä, mutta kiekko suuntautuikin kaukalon kulmauksesta suoraan maalin eteen porhaltaneen Pulkkisen lapaan jolla oli helppo työ iskeä kamppailun avausosuma.

Ottelu on kahden erän jälkeen Dinamolle 3-0 ja Pulkkinen on tehnyt jo kaksi osumaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.