Harri Pesosen edustama Metallurg Magnitogorsk joutui keskiviikkoiltana tiukille Avangard Omskia vastaan. Kotijoukkue Magnitogorsk taisteli itselleen 3–0-voiton, mutta kaksi maaleista syntyi vasta viimeisellä minuutilla tyhjiin.

Kun ottelua oli jäljellä tasan minuutti, Omsk haki viimeisiä kertoja vauhtia omasta päästä. Hyökkääjä Corban Knight yritti levittää peliä poikittaissyötöllä, mutta sitten tapahtui pahin mahdollinen.

Knightin maila katkesi täysin varoittamatta ja kiekko lipui Harri Pesoselle, joka oli ollut estelemässä Omskin hyökkäyksenrakentelua. Pesonen siirsi kiekon maaliin, ja osuma oli takuulla yksi miehen uran helpoimmista.

Omsk yritti vielä toistamiseen tasoitusta ilman maalivahtia, mutta Magnitogorsk kaunisteli loppulukemat 3–0:aan puoli minuuttia edellisestä.

Katso video Pesosen maalista alta tai tästä.