Pittsburgh Penguinsiin paluun tehnyt Kasperi Kapanen tulee saamaan ensi kaudella ketjuunsa todellista tähtiloistoa. GM Jim Rutherford kertoi radiohaastattelussa, että suomalaishyökkääjän paikka löytyy joukkueen ykkösketjusta Sidney Crosbyn ja Jake Guentzelin rinnalta.

– Me todella toivomme, että meillä on oikeanlainen kemia Sidneyn ketjuun. Hänellä on ollut todella hyvä kemia Guentzelin kanssa jo pitkään ja se tulee jatkumaan. Toivomme, että Kapanen on oikealle laidalle sopiva kaveri, Rutherford sanoo.

– Kapasen nopeus ja se, että hän voi kaivaa kiekkoja ja Sid voi löytää hänet vapaana, kuulostaa hyvältä yhdistelmältä. Mutta se jää nähtäväksi.

Maailman parhaaksi pelaajaksi lähes koko uransa tituleerattu Crosby tehoili viime kaudella 47 pistettä pelaamissaan 41 ottelussa. Guentzelin kausi jäi niin ikään vajaaksi, mutta hänkin paukutti 39 otteluun 43 pistettä.

Muokattu 18.10. klo 10.10: Jim Rutherford on Penguinsin GM, ei päävalmentaja.