Winnipeg Jetsissäkin aikanaan pyörähtänyt Carl Klingberg esitteli kikkavalikoimaansa Sveitsin liigassa lauantaina. Dallas-puolustaja John Klingbergin isoveli takasi rankkarivoiton Zugille tehtyään komean voittomaalin.

Klingberg pyöräytti alkutahdeiksi mailansa kiekon ympäri ja veivasi sitten pelivälineen ohi maalivahti Damiano Ciaccion, joka suorastaan heittäytyi kiekon tieltä harhautuksen voimasta.

Viime kauden liigakomeetta Julius Nättinen viimeisteli varsinaisella peliajalla kauden toisen maalinsa Ambri-Piottalle, mutta epäonnistui omassa rankkariyrityksessään.

Katso video Klingbergin maalista alta tai tästä.

MySports

@MySports_CH
Der @official_EVZ wartet weiterhin auf das erste Tor eines Import-Spielers. Aber im Penaltyschiessen waren heute Jan Kovar und auch @CarlKlingberg mit dieser Traumkiste erfolgreich! 😎Alle Tore und Stimmen gibt's auf unserer Website. #MySportsCH #HomeofSports