Ässien tähtipelaajalle NHL-sopimus kouraan – Porista saattaa lähteä jopa neljä ykköskentän miestä samalla ovenavauksella

© Kuva: Getty Images

Capfriendly-sivusto kertoo, että Ässissä paraikaa pelaava Nick Merkley on tehnyt sopimuksen NHL-joukkue New Jersey Devilsin kanssa. 23-vuotias hyökkääjä pelasi samassa joukkueessa jo menneellä kaudella neljän pelin verran iskien tehot 1+1=2 (0).

Merkleyn sopimus tarkoittaa sitä, että Ässistä voi lähteä pahimmillaan jopa neljä ykköskentän miestä NHL-leirien alettua. He ovat lainalla Porissa olevat Merkley sekä hyökkääjät Jesperi Kotkaniemi ja pakit Markus Niemeläinen sekä Andreas Borgman.

Ässien kannalta kipeää tekee se, että kaikki Kotkaniemeä lukuunottamatta ovat nousseet jo tärkeään rooliin. Borgman on tehtaillut seitsemässä pelissä tehot 2+4=6 (+4), Merkleyn saldokin on kova 2+4=6 (+4). Alakerran isäntä Niemeläinen on saalistanut toistaiseksi yhden syöttöpinnan (+1).

NHL-kauden 2021 on tarkoitus alkaa 1. tammikuuta, ja leirien luonnollisesti tovia tätä aiemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.