HELSINKI. Tshekki avasi urakkansa Karjala-turnauksessa vakuuttavalla 3-1-voitolla Ruotsista.

Tshekki määräsi avauserässä ottelun tahdin – ja tykitti samalla kaksi osumaa. Maalinteon aloitti reilun 16 minuutin pelin jälkeen Filip Hronek. 2-0-osuma nähtiin puolestaan vain vajaat kaksi minuuttia myöhemmin, kun Tshekki onnistui jälleen ylivoimalla. Tällä kertaa maalintekijänä kunnostautui Hynek Zohorna.

Toisessa erässä nähtiin ainoastaan yksi osuma, kun Jukureissa seuratasolla pelaava Jakub Galvas siirsi Tshekin jo ratkaisevan tuntuiseen 3-0-johtoon.

Päätöserässä Ruotsi ei saanut kunnon kirivaihdetta missään vaiheessa päälle, mutta onnistui kertaalleen maalinteossa, kun Max Friberg ohitti lähietäisyydeltä vahvasti esiintyneen Patrik Bartosakin, joka on tullut tällä kaudella tutuksi myös Pelicansin maalilta.

Voitolla Tshekki on ainakin hetkellisesti Karjala-turnauksen kärjessä. Illan kamppailun jälkeen tilanne voi kuitenkin muuttua, kun Suomi isännöi Venäjää, joka osallistuu turnaukseen alle 20-vuotiaiden maajoukkueella.

Löydät Karjala-turnauksen otteluohjelman, tulokset ja pistepörssin täältä.