HPK:ssa Liiga-mestaruutta keväällä 2019 juhlinut Janne Tavi liittyy Mestis-seura Joensuun Kiekko-Poikien ryhmään joulutaukoon asti kestävällä sopimuksella.

Seuran tiedotteen mukaan tuore kontrahti sisältää option siirtymiseen Liigaan tai ulkomaille.

31-vuotias Tavi on pelannut alkukaudesta II-divisioonassa Laukaan Gladiatorsissa ja summannut neljässä ottelussa 10 (4+6) tehopistettä.

– Tavi tuo taas paljon lisää kokemusta ja voittamisen kulttuuria joukkueeseen. Lisäksi saadaan todella paljon lisävoimaa hyökkäyspelaamiseen. Erittäin tyytyväinen, että Janne saatiin nopeiden neuvotteluiden jälkeen Joensuuhun, kommentoi Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen tuoretta vahvistusta.

Tavi on pelannut urallaan Liigassa Pelicansin, SaiPan, JYPin, KalPan, Jukureden ja HPK:n väreissä peräti 577 ottelua tehoin 103+138. Parhaalla kaudellaan (2013-14 SaiPa) hän on summannut erittäin kelvolliset 36 (10+26) tehopinnaa.

Tavi nähdään ensimmäisen kerran tositoimissa uudessa joukkueessaan lauantaina, kun JoKP kohtaa kotonaan Peliitat.