Liiga-sensaatio mainittu! NHL-toimittaja valitsi ennakkosuosikit ensi kauden parhaaksi tulokkaaksi

© Kuva: Leijonat.fi

Pohjois-Amerikassa ennakoidaan kovalla pöhinällä tulevaa NHL-kautta. Positiivisimmassa skenaariossa maailman paras kiekkosarja voidaan saada käyntiin jo tammikuun alussa.

NHL-toimittaja Eric Duhatschek vastaili The Athleticin artikkelissaan kiekkofanien kysymyksiin ensi kaudesta. Yksi tiedustelluista asioista oli, ketkä ovat ennakkosuosikkeja parhaan tulokkaan Calder Trophyn voittoon.

– Minun mielestäni ennakkosuosikki on maalivahti Igor Shesterkin New York Rangersista, joka voitti kymmenen pelaamistaan 12 ottelusta viime kaudella ja on nyt ykkösvahti, kun Henrik Lundqvist siirtyi Washington Capitalsiin, Duhatschek kirjoittaa.

– Sen jälkeen sanoisin Kirill Kaprizov (Minnesota), Ilja Sorokin (Islanders), Juuso Välimäki (Calgary) ja Samuel Fagemo (Los Angeles).

Viime kauden loukkaantumisen takia pelaamatta ollut Välimäki hakee tällä hetkellä pelituntumaa Liigasta. 17 ottelussa hän on tehnyt tehot 2+15=17.

22-vuotias Välimäki pelasi 24 ottelua Calgary-paidassa kaudella 2018-19. Hänet lasketaan nipinnapin tulokkaaksi, kun rajana on 25 pelattua NHL-ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.