Liigajoukkue SaiPa lisäsi Twitter-tililleen mystisen kuvan, jolla se vihjasi saavansa kokoonpanoon uuden vahvistuksen.

– Tämä mies luistelee Kisapuiston jäälle jälleen ensi viikolla! Lisätietoa maanantaina, lappeenrantalaisseuran tilillä luki.

SaiPa

@Liiga_SaiPa
Tämä mies luistelee Kisapuiston jäälle jälleen ensi viikolla!

Lisätietoa maanantaina.

#SaiPa #YlpeästiKeltamusta #Liiga #Lappeenranta

Kyseessä voisi olla esimerkiksi AHL-joukkue Providence Bruinsin remmiin kuuluva, Leijonissakin pelannut pakki Urho Vaakanainen. Boston Bruinsissa seitsemän NHL-ottelua pisteittä (+1) pelannut pakki edusti SaiPaa jo kaudella 2017-18 iskien 43 runkosarjan pelissä tehot 4+7=11 (+8). Yhdeksän pudotuspeliottelua toivat tuon sesongin keväällä pisteet 0+1=1 (+1).

Vaakanaisen paluuta Lappeenrantaan puoltaisi se seikka, että AHL-kauden edes alkaminen on kaikkea muuta kuin varmaa. NHL-sesonki on alkamassa tuoreimpien tietojen mukaan heti tammikuun 2021 alussa, mutta Vaakanaisen paikka rapakon takana löytynee todennäköisemmin AHL:stä kuin taalaliigasta.

Lauantaina kotonaan Sportin jatkoajalla voittanut SaiPa tarvitsisi kipeästi apuja matkaansa. Joukkue keikkuu Liigassa vasta 13:nnella sijalla, ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan matkaan on jo oikeasti hälyttävät seitsemän pinnaa. Lisäksi kymppisijan TPS ja yhdeksännen tilan Tappara ovat pelanneet ottelut vähemmän.