SaiPalta mystinen päivitys – onko leijonapakki palaamassa liigajäille? ”Lisätietoa maanantaina”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigajoukkue SaiPa lisäsi Twitter-tililleen mystisen kuvan, jolla se vihjasi saavansa kokoonpanoon uuden vahvistuksen.

– Tämä mies luistelee Kisapuiston jäälle jälleen ensi viikolla! Lisätietoa maanantaina, lappeenrantalaisseuran tilillä luki.

Kyseessä voisi olla esimerkiksi AHL-joukkue Providence Bruinsin remmiin kuuluva, Leijonissakin pelannut pakki Urho Vaakanainen. Boston Bruinsissa seitsemän NHL-ottelua pisteittä (+1) pelannut pakki edusti SaiPaa jo kaudella 2017-18 iskien 43 runkosarjan pelissä tehot 4+7=11 (+8). Yhdeksän pudotuspeliottelua toivat tuon sesongin keväällä pisteet 0+1=1 (+1).

Vaakanaisen paluuta Lappeenrantaan puoltaisi se seikka, että AHL-kauden edes alkaminen on kaikkea muuta kuin varmaa. NHL-sesonki on alkamassa tuoreimpien tietojen mukaan heti tammikuun 2021 alussa, mutta Vaakanaisen paikka rapakon takana löytynee todennäköisemmin AHL:stä kuin taalaliigasta.

Lauantaina kotonaan Sportin jatkoajalla voittanut SaiPa tarvitsisi kipeästi apuja matkaansa. Joukkue keikkuu Liigassa vasta 13:nnella sijalla, ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan matkaan on jo oikeasti hälyttävät seitsemän pinnaa. Lisäksi kymppisijan TPS ja yhdeksännen tilan Tappara ovat pelanneet ottelut vähemmän.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.