Suomen mestaruuden aikoinaan ratkaissut Leijonien MM-mitalisti jättää kotimaan

© Kuva: Juha Tamminen

Ässille Suomen mestaruuden keväällä 2013 Tapparaa vastaan ratkaissut Jyri Marttinen (arkistokuvassa) jatkaa matkaansa II-divisioonajoukkue Pelikaaneista Slovakian pääsarjaporukka HC Detvaan. Se tiedotti asiasta kotisivuillaan.

38-vuotias pakki iski vaajakoskelaisjoukkueen takalinjoilla kuudessa pelissä tehot 1+6=7. Ennen kuluvaa kautta Marttinen pelasi Liigassa yhtäjaksoisesti kaudesta 2010-11 alkaen. Hän edusti tuolla visiitillä Pelicansia, Ässiä ja Lukkoa.

Marttinen upotti Tapparan reilut seitsemän vuotta sitten viimeiseksi jääneessä finaalissa noustuaan ratkaisupelin päätöserässä syvältä omasta päästä tamperelaisten siniviivalle, ja upotti löperön roikun Tapparan reppuun.

Suomen mestaruuden lisäksi Marttinen on voittanut miesten MM-hopeaa ja alle 20-vuotiaiden MM-pronssia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.