Liigan kärkijoukkue Ilves tiedotti kotisivuillaan, että 21-vuotias hyökkääjä Eetu Päkkilä jatkaa Ilveksessä kolme seuraavaa kautta. Kevääseen 2024 ulottuva jatkosopimus korvaa Päkkilän voimassa olleen sopimuksen, joka sisälsi option ensi kaudesta.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
21-vuotias hyökkääjä Eetu Päkkilä jatkaa Ilveksessä kolme seuraavaa kautta! Kevääseen 2024 ulottuva jatkosopimus korvaa Päkkilän voimassa olleen sopimuksen, joka sisälsi option ensi kaudesta. 🔥

📝 Tiedote: bit.ly/33jtfpb

#Ilves #Liiga #Tampere

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela on mielissään NHL-seura New Jersey Devilsin seitsemännen kierroksen, vuoden 2018 varauksen jatkosopimuksesta.

– Hän on erittäin monipuolinen, työteliäs ja luotettava pelaaja, joka on jo kansainvälisen tason luistelija. Hyvät lajitaidot ja hyvän pelikäsityksen omaava Päkkilä on nykyaikainen, dynaaminen hyökkääjä, jonka peli tulee kehittymään vielä valtavasti tulevina vuosina fysiikan vahvistumisen myötä.

Päkkilä on iskenyt tällä kaudella 13 pelissä tehot 2+6=8 (+4).