JYPiä koetellaan Liigassa urakalla. Joukkue onnistui häviämään torstaina jopa jumbokamppailun Vaasassa, jossa Sport oli parempi luvuin 3-2.

Jyväskyläläisten Miska Siikonen torppasi Sporti Stuart Percyn heiveröisen näköisesti laitaan, ja pelaaja sai lopulta erikoisen oloisen 2+10 minuuttia. Seuranneella ylivoilla Sportin Valtteri Viljanen tempaisi voittomaalin.

Hurrikaanipaidoille tuli jo ennen peliä ja sen jälkeen lunta tupaan huolella. Ennen ottelua pois putosi maajoukkuemies Jerry Turkulainen, jonka kohdalla pelaaminen perjantaina TPS-kotipelissä on kaikkea muuta kui varmaa.

Ottelun lopulla puolestaan JYPin Jani Tuppurainen haki omasta puolustuspäästä lähteneellä lämärillä jotain epätoivoista ratkaisua, joka johti koomisesti – ja ikävästi – loukkaantumiseen. Kiekko läpsähti Brad Lambertia suoraan alavartaloon, jonka seurauksena suurlupaus putosi tonttiin.

HIFK:sta tullut hyökkääjä saatettiin apuvoimin pois kaukalosta.

JYPissä ei tunnu toimivan mikään. Koitapa siinä sitten repiä lystiä yhtään mistään.

LUE MYÖS:

Liigassa erikoinen tuomio – JYPin hyökkääjä sai kyseenalaisen kakun, Sport rankoi ylivoimalla voittomaalin: ”Oli tuomareilla pilli hukassa niin monesti, että päätä sattui”