HIFK:n ex-pamppu katuu päästettyyään irti konkarista – latasi suorat sanat: ”Se oli hölmö teko, että päästin lähtemään – kuuntelin liikaa valmennusta”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n entinen urheilujohtaja Tom Nybondas kertoi seuran kotisivuilla itse asiassa varsin suoraan ajatuksiaan takavuosien peliliikkeistään – niistä, jotka jälkeenpäin kaduttavat ja niistä, jotka miellyttävät.

Kuten tiedetään, on suuressa ja mahtavassa helsinkiläisseurassa nähty jos jonkinlaista tähteä ja nimimiestä. Yhden pelaajan menettäminen harmitti Nybondasta erityisesti.

– Se oli hölmö teko, että päästin (MarkusKankaanperän lähtemään. Kuuntelin liikaa silloista valmennusta, joka halusi vaihtaa joukkueen puolustajia, virassaan kaudet 2007-18 toiminut Nybondas lataa.

Kaksinkertainen Suomen mestari, isokokoinen konkaripakki edusti HIFK:ta kaudet 2008-12 ja osaksi sesongit 2017-20.

Nykyisin NHL:ssä viilettävä Dallas Starsin tähtipelaaja Roope Hintz sen sijaan oli kaikin puolin onnistunut haku. Nuorten maailmanmestari tuli HIFK:hon Ilveksestä kausiksi 2015-17. Helsingistä tie vei lopulta AHL:n kautta taalaliigaan.

– Hintz oli yksi parhaista signauksistani. Se olisi ollut hienoa nähdä, mitä olisi tapahtunut, jos hän olisi pelannut vielä yhden vuoden meillä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.