Ilvekseltä kova peliliike: Kaappasi hyökkääjät Jokereista ja HIFK:sta!

© Kuva: Mikko Taipale

Tampereen Ilves tiedottaa vahvistaneensa rivejään hyökkääjillä Matias Myttysellä ja Teemu Väyrysellä sekä puolustaja Erik Autiolla.

30-vuotias Myttynen siirtyy Tampereelle Jokereiden KHL-organisaatiosta. Ilveksen oma kasvatti on pelannut tällä kaudella vain yhden ottelun KHL:ssä.

– Tuntuu todella hienolta palata Ilvekseen ja päästä taas pelaamaan Hakametsässä oikean kotiyleisöni edessä. Se on ollut kaikkina näinä vuosina haaveeni, ja on hienoa, että nyt siihen tuli mahdollisuus, Myttynen hehkutti Ilveksen tiedotteessa.

– Olen seurannut Ilveksen otteita vuosien varrella ja tietysti myös tänä syksynä. On ollut hienoa nähdä, miten viihdyttävää ja hyvää jääkiekkoa joukkue pelaa. Haluan nyt vain päästä pelaamaan ja saada mahdollisuuden menestyä ja onnistua – siihen Ilves on paras mahdollinen paikka, Myttynen jatkoi.

23-vuotias Väyrynen on pelannut tällä kaudella Joensuun Kiekko-Poikien sekä HIFK:n mukana. 177-senttinen ja 77-kiloinen hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Liigassa 10 ottelua tehoin 1+1.

25-vuotias Autio siirtyy Ilvekseen koeajallisella sopimuksella Mestis-seura Kiekko-Espoosta. Sopimuksen kesto on alustavasti 2-6 ottelua. Autio on pelannut tällä kaudella Mestiksessä 16 ottelua tehopistein 6+8=14.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.