KHL-joukkue Jokerien tappioputki meni poikki joulutauon jälkeen tapaninpäivänä. Joukkue voitti neljän häviön jälkeen, kun Severstal Tsherepovets taipui voittolaukauskisassa 3-4.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
#JOKERIT VOITTAA🔥🔥 Upea paluu takaisin voittokantaan!

🚨: Haapala (2), Savinainen
🚧: Lindbäck 8+12+12+1=33 torjuntaa

Maanantaina jatketaan ja vieraana tuolloin Lokomotiv🔴🟡

Tuloksen tarjoaa #Reteko. Kanna romusi kekoon!

#KHLfi

Jokerit muni avauserän alussa hankkimansa 3-0-johdon, kun vieraat nousivat vielä ennen ensimmäistä taukoa maalin päähän ja lopulta päätösperiodin alussa tasoihin.

Jokerien tehomies oli pisteet 2+1 nakuttanut ja voittolaukauskisassakin pikkumustan reppuun upottanut Henrik Haapala, myös Veli-Matti Savinainen osui rautojen väliin. John Norman kunnostautui helsinkiläisten toisen ja kolmannen pömpelin ykkössyöttäjänä.

Haapala tuplasi kauden maalimääränsä kahdesta neljään.

Peli oli 33 torjuntaa ottaneelle Jokerien ruotsalaisvahti Anders Lindbäckille jo viides kahdeksaan päivään. Viikko sitten lauantaina ja sunnuntaina hän pelasi Ruotsin maalilla EHT:tä Moskovassa ja perään maanantaina ja tiistaina KHL:ää samoilla seuduilla.

Helsinkiläispoppoo on voittanut KHL-ottelun edellisen kerran liki kaksi viikkoa sitten 11. joulukuuta. Jokerien osalta kausi jatkuu ylihuomenna Lokomotiv Jaroslavlia vastaan kotona.