Saksan päävalmentaja Tobias Abstreiter kehui alimiehitetyn joukkueensa taistelutahtoa Suomea vastaan – ”Tämän päälle on hyvä rakentaa”

© Kuva: Getty Images

Saksan U20-joukkueen päävalmentaja Tobias Abstreiter kehui alimiehitetyn joukkueensa suoritusta Suomea vastaan. Vain 14 pelaajaa turnauksen avausotteluun käyttöönsä saanut Saksa hävisi nuorille Leijonille numeroin 5-3.

Abstreiterin silmään pisti eritoten joukkueensa taistelutahto. Joukkue ei luovuttanut, mikä lupaa hyvää tulevaisuudessa.

– Yritimme ottelun lopussa kaikkemme. Joukkue pelasi uskomattoman hyvin sillä hetkellä, Abstreiter kommentoi toimittaja Scott Wheelerin mukaan.

– Vaikeasta tilanteesta huolimatta pelasimme yhteen. Se on todella hyvä merkki joukkuekemian kannalta. Tämän suorituksen päälle on hyvä alkaa rakentamaan lopputurnausta.

Abstreiter nosti esiin myös joukkueen kapteeni Tim Stützlen. Nuorukainen pelasi eniten koko joukkueesta kellottaen peräti 26 minuuttia.

– 26 minuuttia hyökkääjältä, se on älytöntä. Ja vielä ensimmäinen peli käsileikkauksen jälkeen. Tuo suoritus kertoo kaiken kapteenistamme, saksalainen päätti.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004