Liigasyksyn suurimmassa yllättäjoukkue Pelicansissa lainalla pelaava Pittsburgh Penguinsin Niclas Almari on viimein toipunut pelikuntoon. Edellisen ottelunsa 6. lokakuuta pelannut espoolaislähtöinen pakki puolustaa liigakolmosen kakkosparissa yhdessä Alex Lindroosin kanssa.

Almari ehti pelaamaan sesongin kolmessa ensimmäisessä pelissä lokakuun alussa Sportia, Tapparaa ja HIFK:ta vastaan, kunnes jonkinlaiset terveyshuolet keskeyttivät miehen kauden.

Harvoin pisteillä mässäilevä pakki on jo todistanut osaamisensa. Viime kaudella AHL:ää Wilkes-Barre/Scranton Penguinsin paidassa pelannut Almari voitti HPK:n vakiokokoonpanon pelaajana sensaatiomaisen Suomen mestaruuden keväällä 2019.

Pens varasi 22-vuotiaan pelimiehen NHL:ään juhannuksena 2016 viidennellä kierroksella numerolla 151.

Sarkärjen ja -kolmosen välinen Ilves-Pelicans ja kolme muuta liigapeliä starttaa kello 18.30.