Suomessa vahvaa kautta pelaava Aleksi Saarela ei ole lähdössä taistelemaan NHL-pelipaikasta.

Toimittaja George Richardsin mukaan Florida Panthersin GM Bill Zito on keskustellut asiasta Saarelan agentin kanssa, joka on kertonut hyökkääjän haluavan pysyvän loppukauden Suomessa, jossa hän pelaa vahvaa kautta.

Saarela teki ennen liigakauden alkua Lukon kanssa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Hyökkääjän oli tarkoitus neuvotella itselleen jatkosopimus NHL:ään ja suunnata Pohjois-Amerikkaan, kun leiri alkaa, mutta tällä kertaa niin ei käynytkään.

Tällä kaudella Saarela on ollut Lukon kantavia voimia. 23-vuotias hyökkääjä on summannut 19 ottelussa peräti 18 (12+6) tehopistettä.

George Richards

@GeorgeRichards
#FlaPanthers GM Bill Zito said he spoke to agent of Aleksi Saarela and he basically just wanted to stay in Finland - where he’s having a good season. Henrik Borgstrom a different story although Panthers are happy he’s playing in Finland. Did not rule out either coming back later.