Jukurit on vahvistanut hyökkäystään. Brandon Yip ja Pontus Netterberg siirtyvät seuraan loppukauden mittaisilla sopimuksilla.

Yip on paperilla Jukurien seurahistorian kovin hankinta. Hän on pelannut 174 NHL-ottelua. Viimeiset kolme kautta hän on pelannut tehokkaasti KHL-seura Kunlun Redstarin riveissä. 160 KHL-ottelussa Yip nakutti 85 tehopistettä.

– Saamme koppiin pelaajan, joka on nähnyt maailmaa, pelannut maailman kovimmissa sarjoissa ja peleissä, tehnyt niissä tulosta, ollut oman joukkueensa kapteeni ja tehokkain pelaaja. Hän on selkeä tulosyksikön mies, jolta odotetaan tehoja ja hän tietää sen itsekin, Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi.

Netterbeg on puolestaan pelannut viisi edellistä kautta SHL:ssä. Viime kaudella hän keräsi 52 ottelussa tehot 5+10=15. Alkukauden hän on kiekkoillut Tanskan pääsarjassa.

– Pontus on pelannut jo pitkään laadukkaassa sarjassa ja menestyneissä joukkueissa, ja tehnyt niissä tulosta. Pelaajalla on kova ja hyvä laukaus, jota odotamme hänen myös käyttävän, Hakkarainen tiivistää pelaajan vahvuudet.