Toronto Maple Leafsiin siirtynyt suomalaispakki Mikko Lehtonen on saanut uudelle alulleen väkevän lähdön. Pelaaja tehoili kaksi syöttöpinnaa, kun Team White voitti Team Bluen Toronton sisäisessä harjoitusottelussa 7-3.

– Näen, että hän teki parhaiten sen, mitä osaa, eli toimitti kiekkoa maalille, luotsi Sheldon Keefe oli sanonut toimittaja Kristen Shiltonin twiitin mukaan.

Kristen Shilton

@kristen_shilton
Keefe on Lehtonen: "I thought he did what he does well, in terms of getting pucks at the net. At the same time, you could tell the increased pace of play...you could still see him adjusting to that."

– Samalla voin kuitenkin todeta pelitahdin nopeutuneen. Voimme nähdä hänen mukautuvan siihen vielä.

Valkoisessa joukkueessa Zach Bogosianin parina kakkosparissa luutinut Lehtonen itse kertoi, että hän voisi pelata vieläkin paremmin.

– Kyseessä ei ollut paras mahdollinen suoritus. Oli tilanteita, joissa pärjäsin todella hyvin, ja oli tilanteita, joissa olisin voinut olla parempi. Minun on nyt vain opittava päivittäin.

Kristen Shilton

@kristen_shilton
Mikko Lehtonen: "I felt like I could play better. It wasn't my best game; there was situation where I could be better and situation where I did really well. I just have to learn every day."

NHL-kausi pyörähtää Toronton osalta vauhtiin 14. päivän aamuna kello 02 Montreal Canadiensia vastaan. Turkulaislähtöinen maailmanmestari on moneen muuhun verrattuna siinä mielessä hyvässä tilanteessa, että hän on ehtinyt pelaamaan tällä kaudella jo 17 peliä Jokereissa. KHL-kausi toi tehot 8+9=17 (+4).