Nuorten MM-kisahyökkääjällä tehokas paluu Liiga-kaukaloihin – tuore KHL-apu sikaili itsensä suihkuun

© Kuva: Leijonat.fi

Nuorten Leijonien MM-kisamiehistössä vuodenvaihteessa Edmontonissa esiintynyt Juuso Pärssinen teki tehokkaan paluun Liiga-kaukaloihin perjantaina.

TPS-hyökkääjä iski tehot 2+1 turkulaisten napattua selvän 5-1-kotivoiton Mikkelin Jukureita vastaan. Seitsemässä nuorten MM-kisaottelussa tehot 2+2 iskenyt Pärssinen on naulannut tämän kauden 19 Liiga-pelissään nyt tehot 4+11=15.

Vieraiden riveissä debyyttinsä tehneen entisen NHL- ja KHL-jyrä Brandon Yipin alku Liiga-kaukaloissa ei sen sijaan sujunut aivan odotusten mukaan. 10 kuukautta pelaamatta ollut 35-vuotias hyökkääjä lähti ulos isoista ovista 5+20 minuutin rangaistuksen myötä. 174 NHL-ottelua urallaan pelannut Yip taklasi TPS-puolustaja Oliver Bohmin laitaa vasten päähän kohdistuneella taklauksella.

Perjantai-illan toisessa Liiga-ottelussa KooKoo löi kotonaan Sportin maalein 4-3. Kotijoukkueen ykkösketju oli pelipäällä Kyle Platzerin johtaessa joukkoja tehoin 0+3.


PÄIVÄN VIHJE: LUKKO – KOOKOO

Loistava kotitilasto! Onko Lukon eliittitason alivoima liikaa vieraille Äijänsuolla?