Joel Armia latoi tiskiin levottomat tehot – oli takaamassa Jesperi Kotkaniemen kanssa todellista harvinaisuutta

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens ja sen kolmosketjun vasen laituri Joel Armia olivat NHL:ssä perjantaiyönä valtavassa liekissä. Habs voitti Vancouver Canucksin maalikarkeloissa luvuin 7-3 vasemman laitahyökkääjä Armian saalistettua hirvittävät tehot 2+2=4. Saldo on pelaajan ottelukohtainen ennätys.

Toinen erä oli sekä joukkueelle että suomalaiselle tehokkain sen päättyessä 4-0. Oikein todelliseen suonenvetoon joukkue ylsi toisen kaksikymppisen jälkimmäisellä puoliskolla sen ladottua 4-2-, 5-2-, ja 6-2-maalit vain minuutin ja 34 sekunnin sisään.

Armia iski näistä kuudennen, maanmies Jesperi Kotkaniemen syötöstä. Suomalaiskaksikko takasi pömpelillä melkoisen kovan tempun, sillä ihan hirveän useaan kertaan Habs ei ole pystynyt tekemään kolmea maalia vain 94 sekunnissa.

Vajaat kaksi ja puoli vuotta sitten marraskuussa 2018 joukkue iski kolme häkkiä minuutissa ja 15 sekunnissa, mutta sen jälkeen näin nopeaa verkkojen heiluttelua ei ole nähty.

Voitto oli Canadiensille kauden kolmas. Kun joukkue on kerännyt viidestä pelistä kahdeksan pinnaa, ei se ole jäänyt pisteittä vieläkään.

Ottelun lopussa Armia taklattiin pelistä ulos suomalaisen kärsiessä aivotärähdyksestä.

LUE MYÖS:

Jatkoajalla ja rankkareissa loistanut Tuukka Rask nousi tähdistöön – huima koppi on nähtävä, NHL:n supertähtikin kehui


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.