Pelicansissa alkukauden pelannut Ryan Lasch johtanee Liigan pistepörssiä vielä pitkään, vaikka pelaaja jätti Suomen viime viikonloppuna ja suuntasi Sveitsiin. Zürichin pelaaja sai maan pääsarjassa taipaleelleen tiistaina kovan alun.

Joukkue nousi kärkiottelussa Zugia vastaan sillasta rinnalle ja ohi Laschin otettua roolia lopussa. Peli oli sarjakärki Zugille pahimmillaan jopa 4-0, mutta lopulta sarjakakkonen Zürich voitti jatkoajalla 7-6.

Yhdysvaltalaislaituri iski tiskiin tehot 1+1 siten, että hän tasoitti pelin ylivoimalla ajassa 59.53 ja perään Lasch syötti voittomaalin. Se syntyi jatkoajalla digitaalien näyttäessä aikaa 64.00.

Liigaa Pelicansin paidassa pelannut Ruotsin kaksinkertainen mestari ja Sveitsissäkin kertaalleen kannua nostellut peluri iski Suomessa alkukaudesta tehot 10+27=37. Pörssikakkosena on tällä hetkellä toinen Pelicans-pelaaja Hannes Björninen peräti yhdeksän pisteen päässä lukemin 9+19=28. Pistepörssin lisäksi Lasch johtaa myös Liigan syöttöpörssiä edelleen.