Liigajoukkue Ässät tiedotti kotisivuillaan, että se on reagoinut vallitsevaan koronavirustilanteeseen erilailla verrattuna muihin. Joukkue kertoi, että se pyrkii aloittamaan kotiottelunsa eri aikaan kuin valtaosa muista.

Esimerkiksi tänä iltana viisi ottelua alkaa kello 18.30, mutta Porissa aloitetaan Ilves-vääntö jo kello 18. Muutosten tavoitteena on tavoitella satunnaiskatsojia ja muiden joukkueiden kannattajia seuraamaan Ässien kotiotteluita vähintään hetkittäin ja satunnaisesti. Taustalla on Ässien tahtotila maksimoida yhteistyökumppaniensa näkyvyys lähetysten kautta.

Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen näkee, että vaikka muutokset ovat sinällään pieniä, uskotaan näillä olevan vaikutusta.

– Monet satunnaisseuraajat ja muiden joukkueiden kannattajat voivat siirtyä Porin otteluun viimeistään niinä hetkinä, kun muilla paikkakunnilla ei pelata.

– Etenemme tässä asiassa ottelukohtaisesti ja kuuntelemme tarkkaan palautteita kaikilta mahdollisilta tahoilta, joita nämä muutokset koskevat.

Ässien yrityksessä on kyllä ehdottomasti ideaa. Tuskin monikaan katsoja tai muukaan taho pistäisi hanttiin, jos arkisin pelit alkaisivat normaalistikin porrastetusti vaikkapa kello 18, kello 18.30 ja kello 19.30 ja lauantaisin esimerkiksi kello 15, kello 17 ja kello 18.30. Lauantaisin porrastuksia tosin on jo nähty aiemminkin.

Liiga perjantaina:
Ässät-Ilves klo 18
HIFK-TPS klo 18.30
HPK-KalPa klo 18.30
Jukurit-KooKoo klo 18.30
JYP-Tappara klo 18.30
Sport-SaiPa klo 18.30

LUE PERJANTAIN LIIGAJUTUISTA MYÖS:

Lähde: Tapparasta ja KooKoosta tuttu pelaaja jättämässä Suomen kaukalot kauden päätteeksi