Venäläinen KHL-joukkue Spartak Moskova kohautti äskettäin Twitter-tilillään, mihin se lisäsi vähintään erikoiselta vaikuttaneen kuvahassuttelun.

– Otimme matkaamme uuden maalivahdin. Pidättekö siitä? Samalla kertaa lähetimme Kansainväliselle Jääkiekkoliitto IIHF:lle virallisen ehdotuksen uudesta maalin koosta, seurasta virnuiltiin.

Spartak Moscow

@spartak_hc
Взяли на просмотр нового голкипера с отличной реакцией. Как вам? И заодно отправили в IIHF официальное предложение с просьбой о пересмотре размера хоккейных ворот 🥅

Sitä ei voi kuin arvailla, että mistä lie hämmentävä päivitys on peräisin – liekö pienemmistä maaleista tai uudesta maalivahdista haaveilut peräisin siitä faktasta, että Spartak on päästänyt kauden 51 pelissä 148 maalia. Se on kolmanneksi eniten koko läntisessä konferenssissa.

Joukkue taistelee viimeisistä jatkopaikoista kynsin ja hampain. sillä kaksisijan HK Vitjaz on samassa 52 pisteen saaliissa 51 pelatun koitoksen jälkeen.

Spartakissa pelaa suomalaisista MM-hopeamitalisti ja olympialaisten pronssimitalisti, hyökkääjä Jori Lehterä. Hän on takonut tällä kaudella 32 pelissä kovat tehot 7+29=36 (+6).