KHL-joukkue lisäsi Twitter-tililleen hämmentävän kuvan vähäpukeisesta naisesta – ”Otimme matkaamme uuden maalivahdin – pidättekö siitä?”

© Kuva: Getty Images

Venäläinen KHL-joukkue Spartak Moskova kohautti äskettäin Twitter-tilillään, mihin se lisäsi vähintään erikoiselta vaikuttaneen kuvahassuttelun.

– Otimme matkaamme uuden maalivahdin. Pidättekö siitä? Samalla kertaa lähetimme Kansainväliselle Jääkiekkoliitto IIHF:lle virallisen ehdotuksen uudesta maalin koosta, seurasta virnuiltiin.

Sitä ei voi kuin arvailla, että mistä lie hämmentävä päivitys on peräisin – liekö pienemmistä maaleista tai uudesta maalivahdista haaveilut peräisin siitä faktasta, että Spartak on päästänyt kauden 51 pelissä 148 maalia. Se on kolmanneksi eniten koko läntisessä konferenssissa.

Joukkue taistelee viimeisistä jatkopaikoista kynsin ja hampain. sillä kaksisijan HK Vitjaz on samassa 52 pisteen saaliissa 51 pelatun koitoksen jälkeen.

Spartakissa pelaa suomalaisista MM-hopeamitalisti ja olympialaisten pronssimitalisti, hyökkääjä Jori Lehterä. Hän on takonut tällä kaudella 32 pelissä kovat tehot 7+29=36 (+6).


PÄIVÄN VIHJE: FLORIDA PANTHERS – CAROLINA HURRICANES

Floridalla ja Carolinalla piisaa tulivoimaa! Nähdäänkö yöllä maalirikas kamppailu?