Nuorten Leijonien MM-pronssijoukkueessa vuodenvaihteessa torjunut maalivahti Kari Piiroinen pääsee vihdoin pelaamaan ensimmäisen Liiga-ottelunsa Tapparan väreissä.

Tamperelaisseura kertoo asiasta Twitter-tilillään.

19-vuotias Piiroinen siirtyi Tapparaan täksi kaudeksi, mutta pelasi alkukaudella ensin Mestiksen TUTO Hockeyssä 14 ottelua torjuntaprosentilla 92,4.

Tammikuun lopulla HIFK-kasvatti siirtyi lainasopimuksella TPS:ään ehtien pelata ensimmäisen Liiga-ottelunsa. Tappara kutsui Piiroisen kuitenkin pikavauhtia takaisin Dominik Hrachovinan saatua kutsun Tshekin maajoukkueeseen Ruotsin EHT-turnaukseen.

Vastuuta saattaa olla luvassa enemmänkin, sillä Hrachovina matkasi takaisin samalla koneella Suomen maajoukkueen kanssa. Jääkiekkoliitto tiedotti maanantaina yhden Leijonat-pelaajan antaneen positiivisen näytteen koronatestissä ja kaikki koneessa olleet ovat toistaiseksi karanteenissa.