Voi voi sentään: Jarmo Kekäläisen luottosoturi palasi juuri pelikuntoon – ja joutui heti takaisin sairastuvalle

© Kuva: Getty Images

NHL:n verkkosivuilla tiedotettiin GM Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsia koskevasta karusta uutisesta. Joukkueen latvialainen tähtivahti Elvis Merzlikins joutuu sivuun peleistä, ja hänen tilaansa tarkkaillaan viikko kerrallaan.

Pelaaja loukkaantui Suomen aikaa sunnuntaiyönä pelatussa Nashville Predators -ottelussa, ja Merzlikinsin paikan maalilta otti tuolloin Joonas Korpisalo.

– Merzlikins otti siinä pelissä massiivisia torjuntoja. Oli valitettavaa nähdä hänen kohtalo, pakki Seth Jones oli sanonut 2-4-tappion jälkeen.

Columbuksen kesän 2014 kolmoskierroksen 76. varauksen kausi on ollut vaikea, kun tähti on ollut loukkaantuneena aiemminkin. Esimerkiksi helmikuun alusta sen puoleen väliin Merzlikins oli pois peleistä ylävartalovamman takia.

26-vuotias latvialainen on torjunut tällä kaudella yhdeksässä pelissä 91,7 prosentin tarkkuudella, päästettyjen maalien keskiarvo on 2,81. Korpisalon tilastot 13 koitoksen jälkeen ovat 88,9 ja 3,46.

LUE NHL-JUTUISTA MYÖS:

LUE MYÖS: Pekka Rinne torjui nimensä NHL-historiaan – kukaan ei ole pystynyt vastaavaan!

LUE MYÖS: Onko tässä seuraava suomalainen NHL-pelaaja? Toimittaja hehkuttaa: pelaa väärässä sarjassa!

LUE MYÖS: Urho Vaakanaiselta mahtava alku uudelle kaudelle – hirmuminuutit kellottanut nuorten kultaleijona avasi pistetilin ja takasi suomalaishistoriaa


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.